NAŠI OBJEKTI V BOHINJU

Apartmajska hiša Jezero – Bohinj Chalet Bohinj Apartmajska hiša Jezero – Bohinj

 

Spoštovani gosti!

Jezero v Bohinju je skupaj z mističnimi gorami idealno prizorišče za iskalce  miru in sprostitve v naravi. Poleti kraj zaživi s kopalci in ljubitelji vodnih športov, pozimi, ko so gore odete v sneg in jezero v led, pa ga obiskujejo smučarji, tekači na smučeh in iskalci zimske idile. Možnosti za rekreacijo je v vseh letnih časih obilo! 

Več kot polovica področja Bohinja je v območju Triglavskega narodnega parka!  Povzpnite se do priljubljenega slapa Savice nad Bohinjskim jezerom ali obiščite divja korita reke Mostnice. Občudujte samosvoje kozolce, obiščite železnodobni Ajdovski gradec ali z železarskimi tradicijami 18. stoletja zaznamovano Zoisovo graščino. V številnih majhnih muzejih se seznanite z bogato kulturno dediščino!

 

Triglavskega narodnega parka! 


Na idelani lokaciji v Bohinju se nahajajo tudi naši namestitveni objekti:


V mirnem delu Bohinjske Bistrice in le nekaj minut peš od Vodnega parka Bohinj;

Apartmaji POD RODICO 3***

  • družinski apartma I, (65 m²) za 4+1 osebe z dvema ločenima spalnicama (dvoposteljna soba+ soba z 2 ločenima posteljama), dnevni prostor kombiniran s kuhinjo, SAT-TV, kopalnica s tušem /WC in balkonom

  • družinski apartma II (60 m²), v mansardi za 4 osebe  z eno  spalnico, dnevni prostor z jedilnim kotom, spalni studio z 2 ločenima posteljama, kuhinja, SAT-TV, kopalnica s tušem /WC.

  • Ter 2 Apartmaja za 2+1 osebo (35 m²) v prizidku- vsak z eno ločeno spalnico, dnevnim prostorom s kuhinjsko nišo, SAT-TV, kopalnico s tušem /WC ter balkonom ali teraso in direktnim vhodom v vrt.

          Vsak apartma ima lasten vhod ter parkirni prostor za vaše vozilo.


Apartma v CHALET Bohinj na Koprivniku / polovica hiše

Naš drugi objekt se nahaja v osrčju triglavskega narodnega parka v vasi Koprivnik le 10 min vožnje do Športnega Biatlonskega Centra POKLJUKA . Obdano z neokrnjeno naravo in hkrati idalno za direktne pohodniške izlete vam nudimo  v Chalet Bohinj udobno apartmajsko namestitev za 4 + 2 osebe s prečudovitim razgledom na Bohinjske gore.

  • Apartma (75 m²) , ki se nahaja v I. nadstropju hiše ima 2 ločeni spalnici (dvoposteljno sobo + soba z ločenimi ležišči), dnevno sobo z dodatnim ležiščem (1-2 osebi), SAT-TV, kuhinjo z jedilnim kotom, kopalnico s tušem /WC, balkonom, teraso in lastnim parkirnim mestom pred hišo.


Počitniška hiša JEZERO v Ribčevem Lazu

Morda pa vas zanima tretja lokacija v Ribčevem Lazu  Počitniška hiša JEZERO, ki se nahaja verjetno na eni od najlepših lokacij v neposredni bližini Bohinjskega jezera, istočasno pa s svojo pozicijo omogoča prijetno zasebnost. 

  • Hiša se oddaja v celoti (110m2) za 6+2 osebi  ima 3 dvoposteljne sobe, 2 kopalnici,kuhinjo  z jedilnim kotom,velik dnevni prostor (klimatiziran) in čudovito teraso. V spalnica je možnost dodatnega ležišča tako da je primerna za dve družini ali pa manjšo zaključano skupino. Vsa notranja oprema je ročno izdelana v lovskem slogu.

Na dvorišču je gostom na razpolago žar za pripravo jedi na žaru. Hišnih ljubljenčkov ne sprejmemo!

Za vse naše objekte velja prepoved kajenja.